2009...

.... tänka sig att vi har ett helt nytt år att se framemot.. tror att 2009 kommer bli ett fint år!

Nyårsafton 2008
blev en lyckad kväll. Tack L & K för ett fint nyårsfirande/1-årskalas.. Väldigt roligt att det var så många barn.. fyra underbara ungar födda 2007, en två åring,  söta prinsessan Lithea, snart tre år, och hennes lillasyster som myser i mamma Veronicas mage ff. Roligt för er att er prinsessa?! nummer två blir född tidigt 2009.. ;).. och så var storebrorsan till en av ett-åringarna med.. Behöver jag säga att det var full fart! Men så roligt, hur såg det ut för bara några år sen då vi knappt hade några underbara ungar runt oss!?

Wille o mamman skulle mysa runt tolvslaget, det var en övertrött prins som följde med ut på armen.. men han var bara vaken två minuter in på det nya året.. Sen sov han som den lilla söta prins han är på mammas arm. Hur kan så mycket nyårsraketer och smällare vara sövande?...

Dagen idag har bjudit på lek & bus med prinsens 1-åriga kompisar Theo & Melker och en lång härlig promenad som bjöd på strålande solsken. Annars har dagen varit en riktig slappar dag. Vi tar nya tag imorgon..

Tusen varma kramar till er från lilla mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0