Sjukstugan...

.. det är vad vi har här.. *suck*..
Så himla dålig jag varit på att uppdatera sista tiden då.. men men.. Trodde verkligen att vi skulle få hålla oss friska o krya nu ett tag. Med tanke på att prinsen bara var 1 hel dag på dagis i december o efter ledigheten trodde jag att vi skulle vara "back on track" lixom.. men vi får se det positiva i att Wille har redan varit 1 hel dag på dagis i januari hittills, det är ju inte dåligt.. ;)Finaste prinsen somnade helt utslagen i sin fina sacco säck.. i en kvart kanske.. han vaknade med ett sånt ryck att han trillade ur.. blev mys i mammas famn i stället.. :)Vi gav oss ut på en långpromenad efter lunch.. Tänkte att lite frisk luft kunde göra oss gott.. Syns det att det var någon som egentligen verkade tycka att det var skönt.. ;)
Mitt lilla hjärta!
Har jag sagt att jag älskar dig idag... ?
Klart jag har, många gånger om dagen om du skulle fråga prinsen själv..

*kärlek*

Mammas prins..

Dagen idag har blivit en fin dag trots att krafterna inte funnits till 100%.. Prinsen o jag gav oss ut i kylan för en liten pulkapromenad och lite åkande utför i backen på tomten.. riktigt mysigt! Kan ju tillägga att vi var ute i ca. 40 minuter. Mer krafter hade inte mamman.. men prinsen var lika glad för det..

Kvällen har mest bestått av soff mys och Willes nya favorit.. videosamtal med nära & kära! Han älskar att se sig själv.. men under ett pågående samtal så somnade min lilla prins så söt..Älskade prins - älskar dig mer än ord kan beskriva!


Bloggfrånvaro..

... japp det blev lite frånvaro.. Den vidriga vinterkräksjukan bestämde sig för att drabba mamman i familjen. De andra har som tur är klarat sig än så länge. Wille hade ju detta efter lucia i december och då klarade sig nästan alla. Men jag har hört att man bara kan få vinterkräksjukan en gång så har vi tur klarar sig lilla prinsen nu..

Krafterna finns dock inte riktigt än så det blir ett kort inlägg.. Dessutom sitter vilda Wille i mitt knä och vill ha mammans uppmärksamhet.. :) o det ska han få.. mamman har ju inte myst med sin prins sen i fredagskväll. Var lite frånvarande igår.. av nån konstig anledning!

Men vi måste passa på att gratulera våra älskade vänner Veronica & Putte som den 3/1 2009 fick sin andra prinsessa.. Havanna! Stort grattis till er och kramar till Storasyster från oss! Nu längtar vi tills vi är friska o kan lukta och gosa med er bebis!

NU blir det Wille mys i soffan... :)

 

2009...

.... tänka sig att vi har ett helt nytt år att se framemot.. tror att 2009 kommer bli ett fint år!

Nyårsafton 2008
blev en lyckad kväll. Tack L & K för ett fint nyårsfirande/1-årskalas.. Väldigt roligt att det var så många barn.. fyra underbara ungar födda 2007, en två åring,  söta prinsessan Lithea, snart tre år, och hennes lillasyster som myser i mamma Veronicas mage ff. Roligt för er att er prinsessa?! nummer två blir född tidigt 2009.. ;).. och så var storebrorsan till en av ett-åringarna med.. Behöver jag säga att det var full fart! Men så roligt, hur såg det ut för bara några år sen då vi knappt hade några underbara ungar runt oss!?

Wille o mamman skulle mysa runt tolvslaget, det var en övertrött prins som följde med ut på armen.. men han var bara vaken två minuter in på det nya året.. Sen sov han som den lilla söta prins han är på mammas arm. Hur kan så mycket nyårsraketer och smällare vara sövande?...

Dagen idag har bjudit på lek & bus med prinsens 1-åriga kompisar Theo & Melker och en lång härlig promenad som bjöd på strålande solsken. Annars har dagen varit en riktig slappar dag. Vi tar nya tag imorgon..

Tusen varma kramar till er från lilla mig..

RSS 2.0