Sista dagen på 2008.......

Ville bara passa på att önska er alla ett gott nytt år...

Årskrönika - 2008 i bild & text!

Älskade läsare, jag hoppas ni blir många.. ;) tänkte kicka igång den här bloggen med en underbar årskrönika på allt som faktiskt hänt i min älskade lilla Willes liv.. Tiden har gått för fort!

Januari

Den första månaden 2008 var en härlig månad med många spännande händelser..

Wille fick på sin 4-månaders dag prova en smakportion gröt! Som den matglada kille han är så blev det en succé!


Vår älskade Wille tittar stort på sin far.

Annars bestod januari av mycket pyssel o förberedelse inför det kommande dopet som var i februari. Prinsen ställde mycket motvilligt upp som modell till fin fina foton..

Februari

Vi döpte vår älskade Wille denna månad och vardagarna bestod av mycket fika o lek med härliga mamma - barn vänner!Men också babysimmet var veckans höjdpunkt..

Detta var en otroligt fin aktivitet som prinsen o jag gjorde, Wille älskade sitt babysim och älskar även idag att bada. Vi fick lära känna otroligt fina vänner M & L, Linnea är Willes prinsess söta tjej!

Vår son tyckte att det var fantastiskt roligt med ölburkar i den här åldern. Blev alldeles till sig de tilfällen det dök upp en ölburk.. vad säger man - sådan far sådan son kanske.. ;)!

Mars

Denna månad blev en fin månad med många underbara barnvagnspromenader. Dagarna bjöd på mycket sol men också en del kyla, kommer speciellt ihåg den första veckan i mars då vi hade turen att ha en super fin Fabbe. 
Många mysiga skogspromenader blev det.. 

I mars fick min kompis Lithea o jag träffa våra tvillingkompisar Theo & Melker för första gången. Wille passade på att visa sig lite cool o tuff!

Mars bjöd också på ett sagolikt vinter väder.. ett par dagar iaf..
Vår lilla prins firade även sin första påsk och blev super lycklig över att få påskägg!

April

Efter påskhelgen kom äntligen det vackra super fina vår vädret! Som man njuter, även den härliga motorsport säsongen drar igång på "riktigt" till vår lycka.


NO one put´s the baby in the corner.. ;) Men farbror Jacob o pappa hittade ett lämpligt hål i gräsmattan att stoppa Wille i.. Knasigt som bara den.. Lika glad är han för det.. :)

April bjöd på en underbar dag på landet, som traditionen bjuder med våfflor! Vår prins var coolare än nånsin o som vanligt en glad liten Wille!

Wille o mamman gick fortfarande på babysim, och som vi älskade det! Underbara stunder!

Maj

Den stora kalas månaden, många nära o kära som fyller år denna månad! Maj blev även en månad med många promenader o fika stunder med M & L. Mamman o pappan blev bjudna på GP speedway på Ullevi, Göteborg. Vår älskade prins passade på att börja krypa denna helg utan sina föräldrars närvaro..

Wille o jag började månaden med ett super fint besök i Kalmar hos vår älskade vän Sofia!

Många fina bilder blev det på en kalas fin prins!

Wille fick sin allra första lastbil.. Scania tyckte pappa att det skulle vara. Wille är lycklig som bara den, detta fordon är bara början på en alldeles för stor vagnpark..

Juni

Denna första sommarmånad var en fin sådan, en fin helg på landet blev det runt vår nationaldag..

Storasyster Tilda fick assistera sin lillebror i badet. Alltid lika mysigt att plocka fram den stora zinkbaljan o låta barnen bada ute..
Wille, Tilda o jag åkte iväg på mini semester midsommar veckan, åh glömde kameran hemma.. :(
Vi låg i husvagn i Tyrislöt en hel vecka o till helgen kom de andra ut för att fira med oss.

Juli

Juli var en speciell månad på alla sätt o vis!
I början av denna månad har vi fin fint besök av faster Ida, vi myser och badar i Yxningen.
V.28 är en helig vecka i vår värld. Vimmeby och semesterracet i folkrace! Willes första även där.. Detta blev en super fin vecka!


Tänka sig att folkrace kan vara så spännande!

I Juli åkte hela familjen iväg med gammel mormor Majsan för att fira hennes 70-årsdag på ett fantastiskt fint fjäll & spa hotell - Savalen i Norge!
Vattenmelon blev den stora favoriten. Semestern bjöd på de varmaste dagarna på 26 år där, vi red nordnorska hästar och cyklade mountainbikes. Njöt av spa behandlingar, bubbelpooler o underbart god mat!

Den sista dagen denna månad valde vi att åka till Strängnäs o kvällstävling i Rallycross SM!

Somliga av oss med ett lite svalare intresse denna kväll.. ;)

Augusti

Första dagen den här månaden bjöd på riktigt höjdar väder! Vi valde att tillbringa vår dag i Sanden med vår underbara Josefine, tråkigt nog blev prinsen getingstucken två ggr.. en liten ilksen geting blev klämd i mellan goa lår och blöjan. Den enda reaktionen var lite gråt men ingen allergi.. skönt!


Augusti är ju Tildas månad, storasyster blev en stor tjej - 8 år! Hjälp vad tiden går fort.. Åh det märkte man av tydligt denna månad då många av Willes vänner även började fylla 1 år också..

En annan rolig händelse var att mamman blev gudmor till en liten prinsessa - Hilda!

Stolt gudmor!

September

Willes månad! Hjälp vad fort hans första år gick..Hans ettårsdag firades med både barnkalas o släktkalas!
Tänk att han blivit så stor, dagen var känsloladdad som bara den för en stolt mamma. Kändes som igår han föddes!
Vår prins fick så otroligt mycket fina saker och som sagt grabben har nu mer fordon än många andra ettåringar!

Oktober

Wille tar sina första steg den 2/10. Detta hinner mamman fånga med kameran!

http://se.youtube.com/watch?v=BdSrO7BaoPo

I oktober börjar stora killen på dagis. Vilket han älskar, men samtidigt börjar en höst med mycket sjukdomar. Så är det väl för många som skolar in sina barn på dagis.

November

Eftersom vår Wille börjat på dagis så går utvecklingen framåt i raket fart. Någonting nytt händer så gott som varje dag. En underbar kan själv tid börjar, och för det mesta har han på ett strålande humör.

Tänk att det ska vara så kul att äta själv..


Prinsen får "uppleva" sin första snö, förra året låg han ju alltid nerbäddad i en varm o härlig vagn, november ger oss några få dagar med snö. Wille älskade det, synd att man bara hann åka pulka en gång. Mamman säljer sina underbara kläder för fullt o den som blir drabbad mest är barnet som varje dag, morgon som kväll, blir me&i pimpad!


December

Månaden bjuder på en del sjukdomar men vår prins får vara med på sitt första lucia firande på dagis.

Sötare tomte har mamman aldrig sett... Underbara unge!


Wille vill gärna låna syrrans hårband o visst får han det när man blir så där fin!
December gick alldeles för fort..
Julen firades hemma i huset med nästan alla nära & kära! Väldigt lyckat!

Tänk vad tiden går fort med en liten prins i huset.. Detta är alltså sista dagen på detta år och vi ser framemot 2009 och allt vad det kan tänkas bjuda på. Hursom helst vet jag att huvudsaken är att vi behåller hälsan och är rädda om varandra. Och med en liten Wille i sitt liv vet jag att det kommer bli ett fint år!

Bloggoskulden!

Tänk att den äntligen blev tagen.. :) Tänker bjuda er på en underbar bild årskrönika på min älskade prins Wille.. hoppas att vi kommer glädja några med att ha en blogg.. så att många av våra nära o kära kan hålla sig uppdaterade även om de inte finns så nära.. Önskar er en trevlig läsning.. Mer kommer det kan jag lova! Pussar o kärlek från prinsens mamma!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0